office@formare.org.ro
Tel. +4 0371.083.577
Fax. +4 0372.875.089

 

Ciprian Ciucu

Ciprian este un formator dedicat si are o activitate sustinuta de peste 9 ani in livrearea cursurilor pentru sectorul public si pentru sectorul ONG.

Organizeaza cursuri de formare in localitatea ta!

Acum poti organiza cursuri de formare la tine in localitate iar tu vei participa gratuit!

Vezi catalogul cursurilor disponibile (descarca).

----------------------------------------------

TESTIMONIALE

Cand formatorul e cineva care stie meserie si o practica nu pentru a manca de pe urma ei, ci pentru că „slujba” e dublata de pasiune si vocatie, inveti mai bine si mai repede, pentru ca ai un exemplu. Este cazul clasic in care cartea (manualul, suportul de curs etc.) nu poate inlocui dascalul (formatorul, profesorul etc.)

Dr. Bogdan-Florin POPOVICI

Arhivele Nationale ale Romaniei

--------------------------

Felicitari lectorului pentru modalitatea pragmatică prin care a reusit sa transfere informatiile catre cursanti, inclusiv catre cei care au experienta in domeniul managementului de proiect cum a fost cazul meu.

Comisar sef  Daniela-Nicoleta Maxim

Ministerul Administratiei si Internelor

--------------------------

Ciprian Ciucu Ciprian Ciucu

Ciprian este un formator dedicat si are o activitate sustinuta de peste 9 ani in livrearea cursurilor pentru sectorul public si pentru sectorul ONG. Pe parcursul activitatii sale a furnizat cursuri pentru inalti functionari publici, tineri profesionisti din administratia publica, membri ai unor firme de consultanta, cadre didactice si membri ai organizatiilor neguvernamentale. A lucrat la in diferite proiecte de consultanta si asistenta tehnica finantate de cãtre Banca Mondiala, Uniunea Europeana, Unicef, proiecte ce au avut ca beneficiari Guvernul Romaniei (incluzand mai multe ministere), organizatii neguvernamentale precum si scoli si universitati.

Din 2007 Ciprian este profesor invitat in cadrul Universitãții Bucuresti, Facultatea de Studii Europene unde preda Management de Proiect. Este Directorul de Programe (si co-fondator) al think-tank-ului Centrul Roman de Politici Europene.

Arii de expertiza:

 • management de proiect
 • monitorizare si evaluare (proiecte, politici publice)
 • politici publice / politici in educatie
 • formare formatori
 • relatii publice

Dragos DinuDragos Dinu

Dragos Dinu este un profesionist cu experienta solida in management public si planificare strategica. A lucrat in unitatea de coordonare a politicilor publice a Guvernului Romaniei. In prezent livreaza consultanta si programe de formare in domeniul sau de expertiza la nivel regional (Romania, Moldova, Kosovo)

 

 Arii de expertiza:

 • planificare strategica
 • analiza functionala a institutiilor publice
 • politici publice
 • administratie publica

Sandra Briggs

Sandra Briggs este profesor – asistent la Universitatea Vidzeme din Letonia unde preda finante publice si economie manageriala pentru Programul de Master al facultatii de Stiinte Sociale. Sandra are multa experienta in diferite proiecte finantate de Uniunea Europeana in domeniul evaluarii ex-ante si ex-post  a impactului programelor si politicilor guvernamentale. De asemenea, Sandra Briggs are o experienta de peste 10 ani in serviciul public (Ministerul de Finante, Cancelaria Guvernului Leton) si a participat crearea sistemului de evaluarea impactului politicilor publice din Letonia. De-a lungul timpului a furnizat programe de formare si a realizat manuale in domeniul evaluarii si monitorizarii pentru guverne din Letonia, Ucraina, Romania, Slovacia, Muntenegru, Bulgaria si Croatia. Are patru publicatii in domenii precum reforma bugetara, evaluarea de impact (impact assesment) si participare publica.

Arii de expertiza:

 • Politici publice, evaluarea impactului ex-ante si ex-post
 • Masurarea performantei, management financiar, managementul bugetelor
 • Analiza const – beneficiu
 • Participare in procesul de luare a deciziilor

George PatakiGeorge Pataki 

George Pataki, este specialist in politici educationale, trainer si manager de proiecte. In prezent este Managing Partner la HF Consulting. A fost Directorul Departamentului de Formare de la Educatia 2000+/Cambridge Education Romania-Mott MacDonald Group. In aceasta calitate a coordonat formarea profesionala a peste 20.000 de cursanti. A colaborat in cadrul diverselor proiecte cu Banca Mondiala, OSI New York, Fundatia Soros Romania, Universitatea Politehnica Bucuresti, British Council, Network of Education Policy Centers Zagreb, Facultatea de Litere Bucuresti, etc. Ca si trainer, a performat diverse cursuri pentru clienti importanti precum Daewoo Mangalia Heavy Industries, RADET, OSI NEW YORK, NEPC Zagreb, FSLI, SOROS Romania, Ministerul Educatiei, Ministerul Administratiei si Internelor.  

Arii de expertiza:

 • management de proiect
 • metodologia formarii adultilor
 • politici educationale
 • training (ToT, PM, Teambuilding, Comunicare, Leadership),
 • eLearning