office@formare.org.ro
Tel. +4 0371.083.577
Fax. +4 0372.875.089

 

Ciprian Ciucu

Ciprian este un formator dedicat si are o activitate sustinuta de peste 9 ani in livrearea cursurilor pentru sectorul public si pentru sectorul ONG.

Organizeaza cursuri de formare in localitatea ta!

Acum poti organiza cursuri de formare la tine in localitate iar tu vei participa gratuit!

Vezi catalogul cursurilor disponibile (descarca).

----------------------------------------------

TESTIMONIALE

Cand formatorul e cineva care stie meserie si o practica nu pentru a manca de pe urma ei, ci pentru că „slujba” e dublata de pasiune si vocatie, inveti mai bine si mai repede, pentru ca ai un exemplu. Este cazul clasic in care cartea (manualul, suportul de curs etc.) nu poate inlocui dascalul (formatorul, profesorul etc.)

Dr. Bogdan-Florin POPOVICI

Arhivele Nationale ale Romaniei

--------------------------

Felicitari lectorului pentru modalitatea pragmatică prin care a reusit sa transfere informatiile catre cursanti, inclusiv catre cei care au experienta in domeniul managementului de proiect cum a fost cazul meu.

Comisar sef  Daniela-Nicoleta Maxim

Ministerul Administratiei si Internelor

--------------------------

Sandra Briggs

Sandra Briggs este profesor – asistent la Universitatea Vidzeme din Letonia unde preda finante publice si economie manageriala pentru Programul de Master al facultatii de Stiinte Sociale. Sandra are multa experienta in diferite proiecte finantate de Uniunea Europeana in domeniul evaluarii ex-ante si ex-post  a impactului programelor si politicilor guvernamentale. De asemenea, Sandra Briggs are o experienta de peste 10 ani in serviciul public (Ministerul de Finante, Cancelaria Guvernului Leton) si a participat crearea sistemului de evaluarea impactului politicilor publice din Letonia. De-a lungul timpului a furnizat programe de formare si a realizat manuale in domeniul evaluarii si monitorizarii pentru guverne din Letonia, Ucraina, Romania, Slovacia, Muntenegru, Bulgaria si Croatia. Are patru publicatii in domenii precum reforma bugetara, evaluarea de impact (impact assesment) si participare publica.

Arii de expertiza:

  • Politici publice, evaluarea impactului ex-ante si ex-post
  • Masurarea performantei, management financiar, managementul bugetelor
  • Analiza const – beneficiu
  • Participare in procesul de luare a deciziilor

Egle Rimkute

Egle Rimkute lucrat in Cabinetul Primului Ministru din Lituania incepand cu anul 2000. Principalele sale competente sunt in planificare strategica si evaluarea impactului politicilor publice si programelor.  A participat direct la crearea sistemelor de planificare strategica si a sistemelor de evaluare din sistemul public lituanian, a conceput manuale in domeniile anterior mentionate, insistand pe aplicabilitatea conceptelor teoretice in practica. Preda planificare strategica la nivel de Master  studentilor Institutului de Relatii Internationale si Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Vilnius.
Egle are o valoroasa experienta internationala lucrand in diferite proiecte in domeniul politicilor publice in Romania, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Ucraina, Bosnia-Hertegovina, Macedonia.

Arii de expertiza:

  • planificare strategica
  • masurarea performantei
  • evaluare ex-ante, interim si ex-post
  • analiza functionala